Tandpleje til ældre

Mangelfuld tandpleje blandt ældre kan føre til følgesygdomme, der i værste fald kan koste liv. Alle ældre skal have lige mulighed for regelmæssige tandlægetjek og -behandlinger, og derfor byder vi hos CityDent gerne ældre patienter velkommen i klinikken. Kontakt os i dag for at høre mere om muligheden for skånsom tandpleje i vores hyggelige tandlægeklinik i hjertet af København.

Alderdom er hårdt for tænderne

CityDent har eksisteret i over 30 år, hvilket vil sige, at vi har stor erfaring med behandling af alle patienter – i alle aldersgrupper. Som ung har man de bedste forudsætninger for sunde tænder, men vi ved, at alderdom er hårdt for tænderne, og at ældre mennesker derfor har et øget behandlingsbehov. Dette skyldes bl.a. at den beskyttende spytmængde i munden nedsættes, hvilket gør ældre mere udsatte for tandsygdomme end andre aldersgrupper. En kombination af dette og det faktum at mange ældre nedprioriterer den daglige tandpleje, er hvert år skyld i unødig sygdom og dødsfald. Hos CityDent har vi derfor et stort ønske om at være en klinik, der aktivt bidrager til ældres mund- og tandsundhed.

Omsorgsfuld tandbehandling

Hos CityDent ønsker vi at sætte fokus på ældres tandsundhed og gøre vores bedste for at sikre sunde tænder og tandkød for såvel vores yngre patienter som vores ældre. Vores håb er, at vi kan få vores ældre patienter til at overholde deres tandlægetider. Daglig tandpleje i hjemmet kombineret med regelmæssige tjek hos tandlægen giver de optimale forudsætninger for et sundt tandsæt hos ældre, så de kan beholde deres egne tænder længst muligt.

Omsorg for din tandsundhed

Vores personale består af veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle ønsker at give dig en god og behagelig oplevelse i vores klinik. Udover høj faglighed vægter vi omsorg og personlig pleje utrolig højt i vores daglige arbejde med ældre patienter. Ejer af CityDent, Inge Madsen, har over 35 års erfaring med behandling af ældre, og står derfor klar til at tage imod dig, når du søger en tandlæge, der har forståelse for din situation i livet.

Fordele ved at vælge CityDent som ældre patient:

  • Vi har stor erfaring med behandling af ældre og alderdomsrelaterede tandproblemer
  • Vi har fokus på rådgivning og vejledning af ældre i forbindelse med tandpleje
  • Vores klinik har en central placering nær Rådhuspladsen
  • Vores klinik er hyggelig, hjemlig og med tid til den enkelte patient

Læs vores anmeldelser på Google

CityDent har 5 ud af 5 stjerner baseret på 11anmeldelser.
33 11 44 99