Tandlægeskræk

Hvis du lider af Tandlægeskræk kan vi hjælpe dig!

Det er de færreste mennesker som bryder sig om at gå til tandlægen. Mange lider af tandlægeskræk, nogle i en sådan grad, at bare ordet ”tandlæge” er nok til at give dem tandlægeskræk. De fleste mennesker med tandlægeskræk, har på et tidspunkt haft en ubehagelig og smertefuld oplevelse hos en tandlæge. Det typiske behandlingsbillede af en patient med tandlægeskræk, er at denne kun kommer til tandlæge, når de føler smerter fra en eller flere tænder. Når man først mærker smerte fra en tand, er det som regel når et cariesangreb er blevet så stort, at det er tæt på nerven og kun kan redes med en rodbehandling og/eller en stor fyldning.

 

Hvis patienten ikke var styret af sin tandlægeskræk, og havde gået til regelmæssigt eftersyn, ville tandlægen have opdaget cariesangrebet i tide, og patienten ville i stedet opleve et kortere behandlingsforløb med færre symptomer, der både er billigere og bedre for din tandsundhed og din tandlægeskræk.

 

Lider du af tandlægeskræk, tilbyder vi angstdæmpende medicin på klinikken, hvis det ønskes.
Det er en meget lille dosis vi giver, men det vil tage toppen af din tandlægeskræk, og du vil blive rolig og lidt “ligeglad” med situationen. Virkningen fortager sig igen efter ca. 3 timer, og man kan være en smule træt efterfølgende. Du må ikke køre i bil i timerne efter, da din reaktionsevne kan være noget nedsat.
Du kan trygt komme til os, vi stræber efter at gøre vores behandling så smertefri, som muligt. En god bedøvelse handler mest om, at give den rette mængde og vente til bedøvelsen virker, før behandlingen påbegyndes.

 

33 11 44 99