Tandlæge Vesterbro

citydent_logo_A_low facebook

Hvem er vi?

CityDent er din lokale tandlægeklinik i hjertet af København. Vores klinik består af et hold af engagerede og professionelle medarbejdere med mange års erfaring inden for tandpleje. For os er det vigtigt, at vores patienter føler sig godt tilpas og føler sig i trygge hænder, og det afspejler sig både i klinikkens fysiske rammer og i vores behandlinger.

Vi tror på, at hyggelige og behagelige omgivelser er med til at give vores patienter en bedre oplevelse og kan have positiv effekt hos patienter, der lider af tandlægeskræk.  Vi ved, at det kan være svært at gå til tandlæge, når man lider af tandlægeskræk, og vi har derfor fokus på åbenhed og dialog omkring behandlingen med de af vores patienter, der har tandlægeskræk. Et besøg hos os skal være en god oplevelse, og vi sørger for, at vores patienter bliver taget godt imod og føler sig trygge.

Bred faglighed

Vi er her for at give vores patienter den bedste behandling. Hos os er patienten vores midtpunkt, og vi vil derfor altid sørge for at patienten ved, hvilke behandlingsmuligheder der er og give vores bedste rådgivning. Hos CityDent har vi en bred erfaring inden for tandpleje samt kosmetiske behandlinger. Vi specialiserer os blandt andet inden for rodbehandlinger, tandimplantater og broer samt tandreguleringer og tandblegninger.

Derudover har vi fokus på og kompetencer til at give vores patienter smertefrie behandlinger, for at give den bedste komfort under deres behandling. Uanset hvilken behandling vores patienter har behov for, kan de være sikre på, at vi benytter de nyeste teknikker og den nyeste teknologi inden for tandpleje og- kosmetologi.

Vi tager os tid til at give vores patienter den bedste behandling, og gør en dyd ud af have tilfredse patienter, som ønsker at komme igen.

Tandlæge på Vesterbro – I centrum af byen

Vores hyggelige og moderne tandlægeklinik er placeret centralt i København, nærmere bestemt Vester Voldgade 10, 1552 København V – tæt på Rådhuspladsen – og der er derfor rig mulighed for at benytte offentlig transport. Vores klinik ligger i gåafstand fra Vesterport Station og Rådhuspladsen, og gør det nemt og belejligt at benytte S-toget eller buslinjerne 5A og 6A.

Har du brug for en kompetent tandlæge på Vesterbro, kontakt da Citydent, så vi kan finde en tid til dig. Vi glæder os til at se dig på vores klinik, hvad enten du er ny eller tilbagevendende kunde.

 

 

33 11 44 99