Tandlæge ved Søerne

CityDent – en tandlæge tæt på dig

Søger du en tandklinik ved Søerne, der har lang erfaring inden for tandpleje kan du besøge vores moderne og behagelige tandklinik, der er beliggende i det centrale København.

Hos CityDent vægter vi vores patienters komfort og tryghed højt – både før og under deres behandlinger. Det afspejler sig i den måde, vi arbejder med vores patienter på, vores behandlingstilbud og i de fysiske rammer i klinikken. For at give vores patienter den bedste oplevelse hos os, har vi sørget for at klinikkens indretning er hyggelig, så vores patienter føler sig velkommen, lige så snart de åbner døren. Vores dygtige medarbejdere vil sørge for at give patienterne en god og professionel behandling, hvor patienten er i centrum. Det betyder, at vi stræber efter en åben dialog med alle vores patienter, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte patients behov – vi er her for at rådgive og vejlede vores patienter, så de er tilfredse, og vi opnår det bedste resultat. Det er ikke altid en fornøjelse at gå til tandlægen, og vi ved, at det for mange mennesker kan føles ubehageligt at møde op. Hos os er der ingenting at frygte. Du vil blive modtaget af vores venlige medarbejdere, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Behandlinger hos CityDent

Vores erfarne team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter kan tilbyde adskillige behandlinger til at forbedre dit smil. Vi foretager alt lige fra dine regelmæssige tjek og almindelige tandpleje til mere avancerede kirurgiske indgreb og behandlinger. Har du behov for behandling af paradentose eller skal du have foretaget et tandimplantat, kan du roligt sætte dig i stolen hos os. Udover at give vores patienter et sundere smil, laver vi også kosmetiske forbedringer. Hvad end du søger, er vi sikre på, at vi kan hjælpe dig.

Sådan finder du vores klinik

Vores centrale placering i København betyder, at det er let for vores patienter at komme hen til vores klinik. Bor du ved Søerne er CityDent ikke længere væk end en kort cykel -eller bustur. Du finder vores hyggelige klinik lige rundt om hjørnet fra Rådhuspladsen på Vester Voldgade 10. Er du med offentlig transport, er der masser af muligheder for at køres til døren – du kan for eksempel tage bus 5A, 6A eller 14, der alle stopper på Rådhuspladsen.

33 11 44 99