Tandlæge Østerbro

Velkommen til CityDent 

CityDent er din lokale tandlæge, der ligger i centrum af København lige ved Rådhuspladsen, let at finde hen til og blot en hurtig cykeltur fra Østerbro. Vores hyggelige klinik består af et hold af erfarne og kompetente medarbejdere med henholdsvis tre tandlæger, to tandplejere og fire klinikassistenter, der står klar til at give dig den bedste behandling. Vi går meget op i, at vores patienter har en behagelig oplevelse hos tandlægen, da vi ved, at det for mange mennesker kan være ubehageligt at tage til tandlægen. Der er ikke noget at frygte hos os! Vi tager godt imod vores patienter og sørger for klar kommunikation om behandlingsforløbet, så vores patienter altid ved, hvad der kommer til at ske før, under og efter behandlingen. Også klinikkens indretning er med til at skabe nogle behagelige og rolige omgivelser for vores patienter og skal gerne bidrage til, at de føler sig godt tilpas lige fra det øjeblik, de træder ind ad døren hos os. Alle vores patienter vil opleve, at vi vægter åben dialog med vores patienter højt. Det er altid muligt at få rådgivning og vejledning om relevante behandlingsmuligheder for hver enkelt patients situation.

Vores behandlinger

Hos CityDent har vi mange års erfaring med adskillige behandlingsmuligheder, hvad enten du ønsker kosmetiske forbedringer eller professionel tandpleje, kan vi levere det. Vores dygtige medarbejdere kan tilbyde en bred række behandlingstilbud, som vi står klar til at rådgive vores patienter om. Vi kan tilbyde vores patienter professionel og effektiv behandling af paradentose, rodbehandlinger og tandimplantater – og give vores kunder deres sunde smil tilbage. Ønsker vores patienter at forskønne deres tænder, er der hos os rig mulighed for dette – gennem blandt andet tandblegning eller tandreguleringer.

Nyeste teknologier og teknikker

Hos CityDent benytter vi os af de nyeste teknikker inden for tandpleje og sørger for løbende at uddanne os i takt med ny teknologi udvikles. For eksempel benytter vi Air flow/air teknologi til fjerne misfarvning på tænder. Dette er en både effektiv og smertefri metode til lysne tænder uden at skade dem.

Din centrale tandlæge

Du finder vores hyggelige og moderne klinik i det centrale København blot et stenkast fra Rådhuspladsen. Om du vælger at benytte dig af offentlig transport eller tager en cykeltur fra Østerbro, er vi nemme at finde, og du er hurtigt fremme. Du kan for eksempel tage s-toget til Vesterport Station, som ligger lige rundt om hjørnet eller blive sat af lige ved døren ved at tage bus 14 til Rådhuspladsen. Du kan finde vores præcise placering på kortet nedenfor.

 

33 11 44 99