Tandlæger

pro-ingeInge Elisabeth Madsen

Tandlæge og ejer af tandklinikken CityDent siden 1987

Inge er uddannet fra tandlægeskolen i 1981. Inge har mere en 30 års erfaring i faget og foretager alle former for tandbehandling.

Inge har et roligt, tålmodigt og venligt væsen med et stort overblik. Hun bestræber sig på at arbejde på et højt fagligt niveau med omsorg for sine patienter. Inge har specialiseret sig i de større og mere kompliceret behandlingsplaner. Herunder også implantat behandlinger.

Læs mere om Inge

 

pro-julie

Julie Gyldensted Klein

Julie er på barselsorlov i øjeblikket og forventes tilbage til sommer 2017.

Julie er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2010 og har efter endt uddannelse arbejdet i børnetandplejen i Stevns kommune og med voksne i privat praksis i København. Julie har tidligere været frivillig tandlæge på De Hjemløses Tandklinik på Kofoed Skole på Amager.

Julie beskrives af sine patienter som rolig, kompetent og oplysende. Hun er venlig, følende og tager hensyn til dig, med stor forståelse for din oplevelse af behandlingen og din økonomiske formåen. Julies filosofi er, at det skal være en god oplevelse at gå til tandlægen og det betyder selvfølgelig at behandlingen skal udføres smertefrit. Hun har erfaring med, og interesse for at behandle patienter med tandlægeskræk. Hun er god til Dig med tandlægeskræk.

Julie udfører alle generelle former for tandbehandling.

Læs mere om Julie

 

Lise MarieLise Marie Andersen

Lise er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet i 2013 og er deltids ansat på klinikken. Lise har erhvervet sig stor erfaring i faget fra klinikker i København og omegn. Desuden har hun udført friviligt tandlægearbejde på Fillippinerne. Lise er kvalitetsbevidst og grundig i sit arbejde, samtidig med at hun holder et højt serviceniveau. Ydermere er hun med sin glade og udadvendte person i stand til at formidle og dele sin viden med patienten, således at behandlingen bliver fyldestgørende og af høj kvalitet.

 

Læs mere om Lise

 


Charlotte Thomsen

Charlotte er en sød og dygtig tandlæge. Hun er uddannet fra Københavns Universitet i 2016. Charlotte udfylder tandlæge Julie Kleins stilling frem til august 2017, hvor Julie er tilbage efter barselsorlov. Charlotte har et meget roligt væsen og er god til dig som er utryg ved at gå til tandlægen.

33 11 44 99