Klinikassistenter

Tanja Rosendahl Nielsen

Tanja er vores receptionist. Hun er uddannet klinikassistent på Københavns Universitet (SKT. Panum) i 1996. Efter endt uddannelse har hun været beskæftiget på forskellige kvalitetsbetonede tandlægeklinikker. Gennem sit virke har Tanja samlet stor erfaring, som hun har implementeret på vores klinik.

Tanja administrerer kontoret/receptionen. Har du spørgsmål i forbindelse med regninger, behandlingstider eller lignende, er det Tanja du skal ringe/skrive til på 33 11 44 99 eller info@citydent.dk

Tanja

Pinar Gezen

Pinar er uddannet klinikassistent fra Københavns universitet (SKT.Panum) i 2012. Hun har tidligere arbejdet i 5 år som klinikassistent i Tyrkiet. Hun har været ansat hos CityDent siden august 2010. Pinar er super effektive og dygtig. Hun har ekspertise i alt fra mindre behandlinger til assistance ved større operationer.

Pinar

Mie Hansen

Mie er klinikassistent og meget erfaren. Hun startede i mesterlære hos os i  maj 2012 og afsluttede sin uddannelse i april 2015. Hun er nu en fast del af teamet. Mie er tidligere uddannet materialist og har arbejdet i Matas i 12 år, men beriger nu vores klinik med sit store smil.

Mie

Britt Jensen

Britt har været elev i mesterlære på klinikken siden januar 2016. Hun er tidligere uddannet textilformidler og salgsassistent, og har arbejdet som syerske for Gudnitz Couture. Desuden har hun arbejdet sim sportsinstruktør på Club la Santa. Her på klinikken bringer hun godt humør, masser af gåpåmod og energi.

BritBrit
33 11 44 99