Om os

Tandlægeklinikken CityDent

 Omhyggelig og omsorgsfuld behandling.

Mange års erfaring med store og vanskelige behandlinger.

Omsorg for patienten, højt fagligt niveau og kosmetisk tandbehandling er nogle af vores spidskompetencer. Du får ordentlig besked om behandlingsmuligheder og priser. Større og mere komplicerede behandlinger indledes med en grundig gennemgang af tandsættet.

Vi er en moderne men hyggelig tandlægeklinik med adresse i centrum af København. Du finder os 100 meter fra Rådhuspladsen i Studiestræde 51, 2 sal. i en smuk ældre ejendom.

Klinikken lå tidligere på Vester Voldgade 10, 4 sal, men efter mere end 25 år på samme adresse, er klinikken flyttet til nye lokaler i samme bygning. Indgangen findes nu i Studiestræde 51, 2 sal.

Tandklinikken er nyistandsat, men vi har gjort meget ud af at bevare den “hjemlig” hygge med frisk tapet på væggene og musik i højtalerne. Mens du venter, kan du nyde udsigten fra venteværelset med en kop kaffe eller the i den hyggelige karnap. Behandlingsrummene er store, lyse og venlige. I det hele taget gør vi meget ud af, at du skal føle dig godt tilpas, når du besøger os.

Vi benytter moderne udstyr på klinikken, heraf kan blandt andet nævnes, kirurgimotor, AIR-Flow Master PIZON, intraoralt kamera, digitalt røntgen og digitalt journal-system. Vi går meget op i at hygiejnen er i top, og vi tester jævnligt at vor rengøring og sterilisering lever op til alle krav, ved at indsende sporprøver til et laboratorium, som foretager dyrkning af de indsendte prøver.

Venteværelset

Venteværelset

33 11 44 99