Ny patient


Bliv patient!


Nye patienter er meget velkomne hos os.

Hvis du ønsker, at vi rekvirerer din journal og evt. røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge, bedes du oplyse tandlægens navn og evt. telefonnummer. Så sørger vi for at have journalen, når du møder første gang.

Er du medlem af ”Sygeforsikringen Danmark” kan vi indberette elektronisk, du skal blot oplyse os hvilken medlemsgruppe du er tilmeldt (1,2 eller 5).

Ved første besøg bedes du medbringe dit gule sygesikringskort. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker at bestille en tid. Hvis du har brug for at melde afbud til en aftale, så vær opmærksom på at gøre det i god tid og så vidt muligt dagen før. En udeblivelse eller et sent afbud koster et gebyr på 264 kr. Vi forventer betaling på klinikken efter endt behandling, hvis ikke der er aftalt anden med tandlægen. Vi modtager alle betalingskort.

Afdragsordninger

Har du brug for tandbehandling, men ikke råd til at betale det hele på en gang, giver vi dig mulighed for at dele betalingen op over nogle måneder, alt efter hvor stor regningen er. Vi tilbyder afdragsordning uden gebyr/renter, så længe at betalingerne overholdes.

Ønsker du at bestille en tid, kan du udfylde nedenstående formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

33 11 44 99