Har du tandpine?

Har du tandpine?

Måske mærker du smerten, når du bider i et æble. Måske gør det ondt, når du drikker et glas iskoldt vand eller en varm kop te. Eller også har du smerter i tænderne uden forvarsel og umiddelbart uden grund.

Tandpine kan opstå af mange forskellige årsager, men fælles for alle tilfælde af tandpine er, at det er ganske ubehageligt. Hos CityDent ved vi, hvor ubehageligt tandpine kan være. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at komme med din tandpine i en fart. Ring til os og bestil en tid, hvis du oplever smerter i tænderne.

Hvorfor får du tandpine?

Tandpine kan skyldes mange ting og kan opstå ganske pludseligt eller udvikle sig over tid. En af de mest almindelige grunde til tandpine er huller i tænderne. Du vil ofte opleve slemme smerter, hvis der trænger bakterier ned i en tand med et hul. Får du ikke behandlet problemerne i tide, kan der gå betændelse i tandroden, og det medfører endnu stærkere smerter. Tandpine kan også opstå på grund af tandkødsbetændelse, som dog ikke gør lige så ondt som huller i tænderne som ved et hul. Men får du ikke behandlet betændelsen, kan det føre til paradontose. En tandsygdom der kan være ganske alvorlig for dine tænder. .

Tandpine? Kontakt os i dag!

Det er vigtigt, at du er god til at mærke efter, når dine tænder gør ondt. Hvis du har smerter, skal du opsøge din tandlæge hurtigst muligt, da du komme en slem tandsygdom i forkøbet ved at reagere hurtigt.

Hvis du får akut brug for hjælp mod tandpine, vil vi hos CityDent altid forsøge at hjælpe dig af med dine smerter hurtigst muligt. Derfor får du i akutte tilfælde som regel en tid allerede samme dag, du kontakter os. Ingen er tjent med tandpine, og det ligger os meget på sinde, at vi har tid og mulighed for at hjælpe dig.

Ring til CityDent så tidligt på dagen som muligt, så vi hurtigst muligt kan finde en tid til dig. Du kan bestille tid på www.citydent.dk eller ringe til os på tlf. 33 11 44 99.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores hyggelige klinik!

33 11 44 99