Har du betændelse i dit tandkød?

Ømt, hævet og rødt tandkød. Dette er de tre hyppigste symptomer på betændelse i tandkødet, som mange gange også for alvor viser sig ved, at tandkødet begynder at bløde, når der børstes tænder.

Langt de fleste mennesker oplever en eller flere gange at få betændelse i tandkødet, og heldigvis er lidelsen relativ nem at få bugt med, hvis der gås omhyggeligt til værks. Hvorfor tandkødsbetændelse opstår, og hvad du helt konkret kan gøre for at undgå denne tilstand, giver vi hos CityDent dig her et indblik i.

Værd at vide om visdomstænder

Visdomstænderne er nogle af de tænder, der til trods for at være de sidste, der vokser frem i munden, tit og ofte er dem, der får mest omtale.

Dette skyldes, at visdomstænder er et levn fra fortiden og derfor ikke sjældent giver anledning til problemer. Før i tiden var menneskets kæbe større, end den er i dag, men i takt med at vi har udviklet os, er der altså blevet mindre plads til visdomstænderne i munden.

Derfor er fluor godt for tænderne

Når der bliver talt om tandsundhed, bliver der ofte talt om fluor. Men ved du, hvad flour er, og hvorfor det er sundt for tænderne? Hos CityDent anbefaler vi altid fluortandpasta, og her kan du læse lidt om, hvorfor vi er så glade for fluor.

Gode råd til dig med tandlægeskræk

I Danmark er der mange mennesker, der lider af tandlægeskræk i mindre eller højere grad. Derfor undlader mange at besøge tandlægen regelmæssigt, og dermed kan risikoen for alvorlige tandproblemer stige. Hos CityDent har vi stor erfaring med tandlægeskræk. Vi forstår, hvor vigtigt det er at give tid og plads til dine behov, så du kan få en oplevelse hos os, der gør dig tryg under hele forløbet. 

Har du tandpine?

Har du tandpine?

Måske mærker du smerten, når du bider i et æble. Måske gør det ondt, når du drikker et glas iskoldt vand eller en varm kop te. Eller også har du smerter i tænderne uden forvarsel og umiddelbart uden grund.

Tandpine kan opstå af mange forskellige årsager, men fælles for alle tilfælde af tandpine er, at det er ganske ubehageligt. Hos CityDent ved vi, hvor ubehageligt tandpine kan være. Vi vil derfor gerne hjælpe dig med at komme med din tandpine i en fart. Ring til os og bestil en tid, hvis du oplever smerter i tænderne.

Hvilken type tandbørste skal jeg vælge?

Der er mange former, størrelser og stilarter af tandbørster på markedet og det kan derfor være forvirrende at finde den rigtige. Derfor giver vi dig en guide til hvad du skal kigge efter:

33 11 44 99