Airflow

Air Flow – Få hvidere tænder

Gule, brune eller på anden vis misfarvede tænder kan være utroligt hæmmende for vores ønske om at smile og vise vores tænder. Tænderne er noget af det første, vi lægger mærke til ved andre mennesker, og misfarvede tænder kan desværre være med til at sende et negativt signal om, hvem vi er. Der er dog heldigvis meget man kan gøre for at undgå misfarvninger og komme dem til livs, når de først er opstået.

Hos Citydent benytter vi Air Flow/Air polish til at fjerne farvede belægninger på tænderne. Air Flow er en forholdsvis ny teknologi, der renser tænderne uden brug af de traditionelle skrabe- og poleringsredskaber, der for nogen kan virke ubehagelige. Behandlingen er både hurtigere og mere skånsom, da den renser tænder, tandkød og tandlommer uden direkte kontakt, varme eller støj. Behandling med Air Flow kræver ingen bedøvelse og egner sig glimrende til patienter, der har sensitive tænder/tandkød eller lider af tandlægeskræk.  

Air Flow/Air Polish er en spray af luft, natriumbikarbonat og vand, som mødes i en luft- og vandstråle på tandens overflade. Dette betyder, at det er muligt at komme helt ind i de små ujævnheder i emaljen og i mellemrummene mellem tænderne. Resultatet af denne behandling giver et smukkere og hvidere smil end ved en almindelig pudsepastarensning.

Behandlingen med Air Flow er altså et godt supplement til tandrensning, og benyttes hvis du ønsker hvidere tænder uden at få foretaget en egentlig tandblegning – hvilket vi dog også tilbyder i vores klinik. 

Air Flow fjerner misfarvninger på tænderne fra fx kaffe, te, rødvin, nikotin mm. Behandlingen er skånsom, smertefri, lydløs, og yderst effektiv. Behandlingen tager desuden kun mellem 10 og 30 min. – alt efter omfanget.

Air Flow findes i mange forskellige smagsvarianter. På klinikken kan du fx vælge mellem mint- eller citrussmag.

Er du i tvivl om, hvorvidt en Air Flow behandling er noget for dig, hjælper vi dig gerne med at vurdere dit tandsæt. Kontakt os i dag for at bestille tid til et tjek, så vi kan hjælpe dig med at få renere, hvidere tænder.  

Før behandling med Airflow
Patienten henvender sig med et ønske om at få fjernet de mørke belægninger
Før behandling med Airflow
Efter behandlingen med Airflow
Før behandling med Airflow
Patienten henvender sig med et ønske om at få fjernet de mørke belægninger
Før behandling med Airflow
Efter behandlingen med Airflow
33 11 44 99