Behandlinger

Grundigt forarbejde, omhu, og stor ansvarlighed er vores varemærke

Større behandlings behov
Har du et stort behandlingsbehov, vil du ved første besøg få grundigt undersøgt tandsættet, bidforholdene, tandkødet og mundhulen. For at tandlægen kan lægge en behandlingsplan, skal der tages 2 røntgenbilleder.

I efterfølgende besøg er behandlingsplaner og prisoverslag klar, og vi gennemgår de forskellige løsningsmodeller.
Det er herefter din beslutning hvilken behandling der vælges. Prisen for udfærdigelse af behandlingsplaner inkl. røntgenbilleder er 268,59 kr. (under 25 år) og 328,75 kr. (over 25 år). Er du studerende og kan fremvise et gyldigt studiekort, giver vi dig 10 % rabat på nogle ydelser. På vores prisliste kan du se hvilke ydelser det drejer sig om.

Angst for tandbehandling
Inge klinik 1Vi har en rolig, venlig og hensynsfuld tilgang til vores patienter, og vi er omhyggelige med at lokalbedøvelserne virker fuldstændigt. Ofte er dette ikke nok, så vi kan tilbyde angstdæmpende medicin, som indtages på klinikken 1/2 time før behandling påbegyndes. Du vil herefter kunne komme igennem behandlingen uden at angsten får overtaget. Læs evt. mere under ”Tandlægeskræk”

Tandpine eller knækkede tænder
Har du smerter eller knækket en tand, kan du få tid samme dag. Vi har altid reserveret tid i aftalebogen til at hjælpe akutpatienter.

Generelt
Vi deltager flittigt i efteruddannelseskurser og kan tilbyde høj kvalitet. Eksempelvis har vi stor erfaring med implantater, kosmetisk tandbehandling, paradentosebehandling, broer kroner, blegning, kirurgisk fjernelse af visdomstænder, samt almindelig tandbehandling som plast og tandrensning.

Priser
Prisen på de fleste af ydelserne er fastlagt af sygesikringen og er de samme over hele landet.

De øvrige honorarer ligger i middelområdet. Flere detaljer kan ses under fanebladet ”priser”. Du er også velkommen til at komme ind på klinikken for at få et prisoverslag. Det koster en undersøgelse og 2 røntgenbilleder i alt: 334,99 kr. Hvis du er studerende og under 25 år er prisen 85,82 kr. Studerende over 25 år er prisen 147,12 kr.

33 11 44 99